Sök
Stäng denna sökruta.

ÖTILLÖ 2015

otillo13-800_0088_01-MRIgår var det fest. Ö till Ö fest. Ö till Ö är en tävling där man springer och simmar från Sandhamn till Utö. En mil simning och 65 km löpning. Man kan få plats genom att ansöka på meriter, genom att placera sig bra på någon av kvaltävlingarna eller genom att köpa en lott. I år fick två damlag plats genom lottning.

150130_otillo0004

Det här måste vara just innan Michael Lemmel läser upp att nummer 12, Lanttosisters fått en plats på Ö till Ö.

Jublade. Sedan började jag må lite dåligt. På en vägg snurrade film från dom senaste årens Ö till Ö och när jag såg det så kom det ikapp mig hur vansinnigt jobbigt det är.

Sedan lottade dom ut lite prylar från sponsorer och Lisa vann en Garmin Vivofit. Jublade lite till. Sista priset var resa och boende i Engadin. Och dom ropar upp mitt namn. VILKEN KVÄLL!!! Vi som aldrig vinner på lotter gick hem med löjligt stora leenden. Köpte några trisslotter på vägen hem men det verkar som turen tog slut när vi lämnade festen.

IMG_2402-3

Hur illa jag än mår när jag tänker på hur jobbigt det kommer bli den 7:e september så kan jag ändå inte låta bli att titta på den här bilden – hitta tillbaka till den där känslan vi hade i kroppen när vi sprang in i mål och tänka tack, tack, tack! Tack för att jag får chansen att köra igen. Längtar redan till båten ut mot Sandhamn.

Här kan man läsa om hur vi hade det förra året.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SWIMRUN LINAN

Nu är det nära. Imorgon 12:00 går båten till Sandhamn. Incheckning, möte, middag och sömn. Och på måndag simmar och springer Lisa

Läs mer »

SNART ÖTILLÖ

Syster Lisa brukar alltid få lite tävlingsnerver när hon köper mjölk och utgångsdatumet är EFTER tävlingen. Som nu ÖtillÖ den 7 september. Jag

Läs mer »

En reaktion på ”ÖTILLÖ 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *