Search
Close this search box.

EN TOM GYMPASAL, VARSÅGOD!

141222_maggan0003

En tom gympasal. Ett gäng barn. Ett gäng vuxna. Barnen ledde uppvärmningen.
Sedan tio stationer med allt från armgång till utfallsgång. 1 minut jobb. 30 sek vila. Två varv. Avslutade med stafetter. Har en känsla av att det kommer kännas imorgon.

141222_maggan0020

Men så kul. Barn som går armgång, hoppar från ribbstolar ner på tjockmattor och skratt som bubblar hela tiden. Rörelseglädje. Jag gillar!

141222_maggan0024 141222_maggan0037

141222_maggan0061

Du får en tom gympasal. Vad gör du?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”EN TOM GYMPASAL, VARSÅGOD!

  1. Åh tack för påminnelsen! Förra vintern snackade jag och ett par kompisar om att vi skulle boka en fast gympasalstid varje vecka och leka av oss ordentligt, så som man gjorde i gympasalar när man var liten. Ingen prestation, bara lek. “Vuxenfjant” skulle vi kalla det.
    Sen kom det lite emellan och det glömdes bort, men nu ska jag fanimej påminna dem 🙂

  2. Jag jobbar som lärare och brukar ibland låna gympasalen om jag får en timme mellan arbetstiden och kvällsmöte. Perfekt för cirkelträning, armgång, chins och massa andra roliga övningar. Endast fantasin sätter begränsningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *