Sök
Stäng denna sökruta.

SKITVÄDER PASS ÄR BRA PASS

IMG_7615

Det regnade. Det blåste. Det var kallt. Vi tyckte till och med vi såg några snöflingor. Det var helt enkelt ett jävla skitväder. Men onsdag är dagen då vi lunchspringer. 11.30. Marie hade tio stycken 400 meters intervaller med en minuts vila mellan på sitt schema. Vi andra hade inget schema så vi hängde på henne.

Hur bra känns det efteråt?
PRECIS HUR BRA SOM HELST!

Har skrivit om det förr, men säger det igen. Pissiga pass är bra pass. Läs om du vill ha mer dåligt väder, tårar, mens och inkontinens.

FullSizeRenderVi var sju som sprang idag. Men två drog till skogs och två tyckte att sju stycken 400 meters intervaller var perfekt idag. Jag körde slut på mig själv med Marie och Magnus.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”SKITVÄDER PASS ÄR BRA PASS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *