Search
Close this search box.

VM 2015!

141002_osterskarlifestyle0030JAAAAAAAA! Jag kommer att få tävla på VM i långdistanstriathlon nästa år! Tävlingskalendern för 2015 börjar ta sig.

27 juni 2015 ska jag simma 4 kilometer, cykla 12 mil och springa 30 km. Nu ska jag villigt erkänna att det är “pensionärs-VM” jag ska vara med i. Och halva triathlonSverige ska också vara med. Men tävla i landslagsdräkt är kul, och jag ska göra vad jag kan för att vinna min åldersgrupp.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

4 reaktioner på ”VM 2015!

    1. Ja, det går faktiskt inte för sig att du tävlar långt utan mig … 
      Känns som varenda triathlonvän man har kommer vara där.
      Kul! Jag menar ett VM är alltid ett VM 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *