Sök
Stäng denna sökruta.

SJUK TILL JUL – SÅ GÖR DU!

Recept för att bli garanterat sjuk till jul: Jobba skithårt, helst dygnet runt, träna ingenting, kramas inte, var så lite som möjligt med dom du älskar, ät dåligt och framförallt sov inte. Och för guds skull, gå inte ut!

Jag tycker vi gör tvärtom. Det är inte värt att stressa ihjäl sig för att sedan bli sjuk och vara risig hela julen. Jag säger såhär; jobba gärna hårt och fokuserat när du jobbar MEN prioritera sömn. Ät gott, det vill säga mat du vet ger dig energi. Rör på dig! Gå ut i skogen och sug i dig dom få små solminutrarna du kan. Prioritera. Säg nej. Kramas med dom du gillar. Och så firar vi jul om 21 dagar. Glada. Friska. Inte utbrända och osams med dom vi gillar.

Deal?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

2 reaktioner på ”SJUK TILL JUL – SÅ GÖR DU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *