SJUK TILL JUL – SÅ GÖR DU!

Recept för att bli garanterat sjuk till jul: Jobba skithårt, helst dygnet runt, träna ingenting, kramas inte, var så lite som möjligt med dom du älskar, ät dåligt och framförallt sov inte. Och för guds skull, gå inte ut!

Jag tycker vi gör tvärtom. Det är inte värt att stressa ihjäl sig för att sedan bli sjuk och vara risig hela julen. Jag säger såhär; jobba gärna hårt och fokuserat när du jobbar MEN prioritera sömn. Ät gott, det vill säga mat du vet ger dig energi. Rör på dig! Gå ut i skogen och sug i dig dom få små solminutrarna du kan. Prioritera. Säg nej. Kramas med dom du gillar. Och så firar vi jul om 21 dagar. Glada. Friska. Inte utbrända och osams med dom vi gillar.

Deal?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

ÄNGSÖ TRAILRUN 2022

Ängsö trailrun. Vilken distans ska vi ta, 11, 21 eller 32 km? Jag frågar min vän Sara och syster Lisa. Lisa svarar

Läs mer »

2 reaktioner på ”SJUK TILL JUL – SÅ GÖR DU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *