Sök
Stäng denna sökruta.

Simning med Speedo

speedo-2

Igår simmade jag med ett gäng snabba tjejer, BeaKarin och på kanten stod en ännu snabbare tjej, Josefin Lillhage

Igår var det många teknikövningar. Jag som brukar älska teknikövningar fick kämpa. Saker jag trodde jag hade arbetat bort är tillbaka. Jag sätter i mina armar väldigt smalt (och får därmed ont i ena axeln), andas försent och och och. Tänkte försöka beskriva några av teknikövningarna, men gav upp och tänkte att ni kan titta på den här filmen istället. Bara att göra likadant så blir det bra …

Nyttig och kul morgon. Jag är återigen så himla glad att jag gick den där crawlkursen för vuxna för fem år sedan. Tänk om jag inte gjort det – ingen Ironman och inga Ö till Ö. Och jag hade definitivt inte börjat morgonen med dom här sköna tjejerna. Tack livet liksom!
Och tack Pt-Fia för bilden! 

Simmar du inte? Testa! Kan du inte? Ta en kurs. Kan du redan? Finslipa tekniken, det är alltid värt det!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”Simning med Speedo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *