Sök
Stäng denna sökruta.

Lappland I love you!

140622_lappland0173

Lappland. Dit jag åker för att landa. Ladda. Lyfta. Det är hemma för mig. Där luften är krispig, det är ljust hela sommaren och det snöade på midsommarafton. 

Har byggt hela helgen. Våra föräldrar bygger alltid. Kaffekoppar bland sågspån och tumstockar. Känslan av att det fattas mig något när jag inte har en kniv. Kniv för att öppna paket som ska monteras, korvpaket, något som ska täljas. Fixas. Saknar väldigt sällan kniv i Stockholm.

Men nu är jag tillbaka. Ska jobba som en besatt och sedan packa för att åka och riva av en Ironman i Klagensfurt nästa söndag.

140622_lappland0066

140622_lappland0077Just runt hörnet från stugan finns det en kallkälla där det bubblar upp löjligt gott vatten. 140622_lappland0086140622_lappland0073Det finns alltid något som ska göras. En brygga ska flyttas. Ett tak ska lagas. Ett kök ska byggas… Skönt att jobba med kroppen istället för med datorn.

140622_holyheartmidsummer0005Hann en vända till Gällivare och var med på Tiinas workshop “En midsommarnattsdröm” där vi mest var upp och ner. Kul. Härligt. Bra!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

3 toppturer jag rekommenderar

Toppturer kan vara snälla och mjuka, eller tuffa och äventyrliga – beroende på terräng, distans, lutning, väder och lavinrisk. Här hittar du tre av mina favoriter i Lappland.

Läs mer »

MITT FÖRSTA ÄLGPASS

För första gången i mitt liv så drar jag en lott ur jaktledarens keps för att få ett eget pass. “Tornet i

Läs mer »

3 reaktioner på ”Lappland I love you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *