Search
Close this search box.

To do: 2014

DSC01287

2014. Vad är planerna? Vad är drömmarna? En frisk och lycklig familj såklart. Att jobbet går sådär fantastiskt bra och innehåller lagom många utmaningar och deadlines. Men för att må riktigt bra så behöver jag röra på mig en smula. Både motion och resor. Helst i kombination. 

Så mitt drömår 2014:

130308_playitas078

Träningsresa till Playitas i mars. Drömmer om att starta mina dagar i poolen, äta en lång frukost, cykla en riktigt bra vända. Sätta mig i en stol i skuggan med vansinnigt trötta ben. Slå upp datorn. Jobba. Äta middag, skratta och ha det så där sjukt bra som man har när man inte har 1000 saker man behöver fokusera på.

Träning. Mat. Jobb. Skratt. Om och om igen under en vecka. 

20110416_g

Påsk på Mallorca med dom jag älskar mest. (alltså familjen inkl. Gourmettriathleterna)

womens_health_v4_ny-1042x676

Womens health halvmaraton 26 april.

Tough Viking den 10 maj.

WorkoutAre_1205628

Workout Åre 23–25 maj. 

130615_niliterrängen_I066

Niliterrängen 30 km terräng. 14 juni.

ironman2

29 juni Ironman Klagenfurt

901992_508306569267518_2024092664_o

Det som pirrar mest i magen när jag tänker på är Engardin Swimrun 12 juli.
46.5 km. 40 km löpning och 6,5 km simning. 2050 höjdmeter

0437_36663

16 augusti kör jag Ironman Kalmar. Efter många om och men och hit och dit så har jag en startplats. Min mage säger att jag vill så då får det bli så. Det är så många favoriter som ska dit så jag bara kände att JAG VILL OCKSÅ!!!

Ironman-Copenhagen

24 augusti IM Köpenhamn. Kör jag bara och enbart om kroppen, familjen och jobbet säger ok till att köra.

_DSC5627

Jag vill upp till Norrland i höst och andas sådan där luft som bara finns just där.  Gärna säga hej hej Lofoten också. Fick akut längtan när jag hittade ett gammalt fotoalbum med massa bilder från när jag var där mycket och dök, klättrade och gick toppturer. En av världens vackraste platser!

Skärmavbild 2014-01-01 kl. 22.57.59

En annan dröm är att vandra Inkaleden till Machu Picchu i Peru med mina Gällivarebrudar. Vi har pratat om det i över 10 år men så fick någon för sig att föda barn och så nästa och nästa och … Men så härligt det vore om det blev av 2014. Det är dags! Kan  hoppa över dom flesta andra planerna om jag får ha en frisk och lycklig familj och förverkliga just den här gamla drömmen. Att få vandra och skratta med Linda och Josefine vore så roligt.

Japp. Bara att börja skratta, planera och bocka av. Själv då, vad har du för planer 2014?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”To do: 2014

  1. Tja, mina planer: Komma med i klubbens damlag på 10-mila i maj. Göra en schysst insats på Tjoget (som löpare och som projektledare för klubbens nysatsning). Springa O-ringen och ett gäng andra roliga tävlingar i juli. Sen är väl största målet inte helt spikat ännu, men det är att tillsammans med maken gå Fjällräven Classic i augusti.
    Höll ju helt på att glömma åka på en efterlängtad resa till Barcelona i maj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *