4 Comments

 1. Richard (rundtramp.se)
  9 November, 2013 @ 07:37

  Det var väl inget att tveka om? Vi träningstokar tenderar att snöa in på intervalltider och Borgskalor, så det är bara gött att läsa om andra saker också. Så länge som Borgskalorna försvinner helt. 🙂

  Reply

 2. Kicki
  9 November, 2013 @ 10:30

  Glad du publicerade storyn bakom “fått möjligheten att delta i NY maraton! I går tror jag att jag klarade att övertala min nyinflyttade, nyfunna vän att köra Utö swimrun med mig. En ung, stark tjej, tidigare Kristin Lies aspirant. Hon har gjort två Kalmar o två Haugesund o Honollulu maraton o tyckte nåt nytt skulle vara kul. Då blir vi ett till “mor”-dotter lag! Behöver nog råd i så fall….

  Reply

 3. Helena
  9 November, 2013 @ 11:45

  TACK för en lovely kväll, sjukt trevligt! Jag kommer snart och hälsar på i Alvik…lovar! 😀

  Reply

 4. pilla
  20 November, 2013 @ 10:30

  Flyg inte med Norwegian så slipper du vänta 9 timmar på ett golv vid förseningar!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.