2 Comments

 1. Helena
  29 August, 2013 @ 09:59

  Precis läst rin rr från 2011 – fasen vad jag är avis på dig som ska köra tävlingen!!!! Tänk på oss alla som inte “får” vara med på måndag, grrrrr. Kör hårt och kontrollerat på måndag och njut av att just DU “får” vara där!! Inte så att du fått det gratis precis 🙂
  En fråga; om man är sugen på en ö till ö-tävling, vilken ska man börja med? Amfibie, Utö Swimrun, finns det fler kring Sthlm?
  /Helena V

  Reply

 2. Marre
  1 September, 2013 @ 13:52

  Kör hårt nu och njuuuut (så gott det går mellan kallsuparna). Ser fram emot att få höra om äventyret när du återhämtat dig! Och så kommer jag knappt kunna jobba på måndag heller när jag måste följa alla som simmar och springer. 😮

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.