Sök
Stäng denna sökruta.

NYCM check!

IMG_2048

Vilken fest. Vilken bana. Vilken dag. NYC marathon!

Samlar intrycken till en racereport imorgon eller så. Självklart kommer den att innehålla allt från skratt till tårar. Känslan av att flyga fram till att dra sig fram på knäskålarna. Känslan av att släpper jag en fis nu kommer det nog mer än luft. Känslan av att gå i mål. Känslan av smärta och lycka. Bilderna. Och tipsen. Tipsen om du ska göra NYC marathon någongång …

Nu sömn.

IMG_2053

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”NYCM check!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *