Sök
Stäng denna sökruta.

Triathlonfest

IMG_0489

Vilken dag. Vilken fest! Drygt 4000 triathleter tog över Stockholm. Dyraste triathloncyklarna blandat med tantcyklar med korg på styret. HELT UNDERBART! 

IMG_0499

Syster Lisa och jag var speakers i växlingsområdet och försökte ge information och peppa publik och tävlande. Hoppas vi inte upplevdes som allt för tjatiga. Jag var rätt less på min egen röst när jag kom hem på kvällen. 

_DSC7988

Tänkte jag skulle ha tid att fota lite men timmarna flög iväg. Den här tog jag innan vi skickade iväg tävlingsklassen på olympisk distans klockan 08:00. 

_DSC7996 _DSC8000

Jag säger bara WOW till arrangörerna. Att det överhuvudtaget fungerar, så många tävlande, Stockholms gator avstängda. Så mycket jobb och kärlek som lagts ner. Som sagt var WOW!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *