Jag har det såååå bra …

130717a

Jag förstår att du varit orolig. Flera dagar och ingen uppdatering. Tränar den där Lanttolife någemer? Har hon lagt av? Blir det någon Amfibiemannen för henne? Ironman Kalmar? För att inte tala om Ö till Ö? Va? Va? Va?

130717c

Jag kan lugna dig. För jag lever just nu i en drömvärld. Sommarkollo för vuxna och barn. Jag skulle på allvar kunna tillbringa hela min semester exakt såhär.

130717

Ibland simmar vi på morgonen …

130717b

1307cykel kopia

Ibland cyklar vi …

130717spring

Och vissa dagar springer vi. Andra inte. Varje dag äter vi gott och sitter länge, länge med en kaffe eller ett glas vin och pratar. Njuter. Har det så j*vla bra helt enkelt.

Jag är lite bättre på Instagram (se högerspalten). Leta upp mig där. Helt logiskt heter jag Lanttolajset. Ska försöka ändra till Lanttolife. Någon dag. Inte idag. Idag ska jag cykla, kramas och äta gott.

Ps. Skulle du vilja köra samma löpintervallpass som oss så är det det här som gäller: Värm upp cirka två kilometer lugnt och sedan springer du 30 min av: 30 sek lugnt – 20 sek hårt – 10 sek max om och om igen. Riktigt jobbigt men väldigt tillfredsställande. Eller något. Enjoy! Ds.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Jag har det såååå bra …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *