Sök
Stäng denna sökruta.

Lycka kan vara … 

IMG_8484

Lycka kan vara att susa runt Roslagen med Tysken2. Lycka kan också vara att mitt i en pod man lyssnar på plötsligt höra henne tipsa om Lanttolife. 

Lycka kan också vara att äta frukost med familjen. Färska jordgubbar. Att vara frisk och stark. Eller ta en kaffe med en vän man tycker väldans mycket om. Eller att sälja en sak vi inte behöver på Blocket.

IMG_8493

Lycka kan också vara att springa och simma med syster …

IMG_8465

… eller att träffa människor man oftast ser i gummidräkt med kläderna på. Kolla, så här ser några av årets ÖtillÖ tjejer ut på med kläderna på. Med terrängskor bakom oss, men ändå.

Lycka kan vara så jädra mycket. Men en sak jag lärt mig är att om jag uppskattar det lilla och det stora så är jag tamigtusan sjukt mycket gladare varenda dag.

Så vad säger du. Lycka är …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lycka kan vara … 

  1. Tänk, det här satt jag och filosoferade kring i går eftermiddag, hur många småsaker man har runtomkring sig som gör livet fantastiskt. 🙂

  2. Att titta på barnprogram med dottern och vara så närvarande att man faktiskt skrattar ända ifrån magen ihop med henne 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *