Sök
Stäng denna sökruta.

Lycka kan vara … 

IMG_8484

Lycka kan vara att susa runt Roslagen med Tysken2. Lycka kan också vara att mitt i en pod man lyssnar på plötsligt höra henne tipsa om Lanttolife. 

Lycka kan också vara att äta frukost med familjen. Färska jordgubbar. Att vara frisk och stark. Eller ta en kaffe med en vän man tycker väldans mycket om. Eller att sälja en sak vi inte behöver på Blocket.

IMG_8493

Lycka kan också vara att springa och simma med syster …

IMG_8465

… eller att träffa människor man oftast ser i gummidräkt med kläderna på. Kolla, så här ser några av årets ÖtillÖ tjejer ut på med kläderna på. Med terrängskor bakom oss, men ändå.

Lycka kan vara så jädra mycket. Men en sak jag lärt mig är att om jag uppskattar det lilla och det stora så är jag tamigtusan sjukt mycket gladare varenda dag.

Så vad säger du. Lycka är …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lycka kan vara … 

  1. Tänk, det här satt jag och filosoferade kring i går eftermiddag, hur många småsaker man har runtomkring sig som gör livet fantastiskt. 🙂

  2. Att titta på barnprogram med dottern och vara så närvarande att man faktiskt skrattar ända ifrån magen ihop med henne 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *