Search
Close this search box.

Rio de Janeiro

130601_BRASIL_RIO021

Min racereport från förra söndagen ligger och gottar till sig. Skulle gärna fått in en bild eller två till den … men det verkar segt. Så idag berättar jag om min nya förälskelse istället. Rio de Janeiro. 

Sedan vi bestämde oss för Amazonas så har vi spelat den här låten, den börjar “One night in Rio …” För det är vad vi fick. Bra drinkar, god middag, en natt i Rio, en löptur längst med Cobacabana, fantastisk frukost och en förmiddag i området kring Ipanema.

130601_BRASIL_RIO000

Vi bestämde oss för att springa i prattempo längst med Cobacabana. Även här måste jag använda ordet magiskt. Ljuset. Stranden. Bergen. I love it!

130601_BRASIL_RIO023

Juice efter en mil löpning. Livslyx!

130601_BRASIL_RIO024 

130601_BRASIL_RIO026

130601_BRASIL_RIO027

Jag fick bara provsmaka på Rio men är förälskad. Att människor kommer strosande barfota med en surfingbräda under armen rakt genom staden. Lukterna. Smakerna. Miljöerna. Rio de Janeiro gav mersmak. En stad att komma tillbaka till!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Rio de Janeiro

 1. Åh, vad jag väntar och längtar efter racerapporten! Njuter dock av din berättelse om resan så länge. Underbara bilder och sååå kul att läsa!
  /Helena V

 2. Hej!
  Jag blir tårögd med detta; fina bilder av min hemstad.
  Och bilden på Arpoador där jag lärde mig surfa, och juice man kan få i varja gatuhörn.
  Well done, Sofie.
  Jag har idéer att dra ett gäng triatleter till just Rio under OS 2016 för att heja på Lisa med flera, med flera; och köra surfcamp kanske… mm, mm
  I Rio kan man minst sagt köra hur mycket triathlon som helst och detta på ett väldigt roligt sätt med simning i havet, cykling längs stranden och/eller bergen, löpning längs stranden… Det närmast man kommer i Europa är kanske faktiskt Nice, där du också varit (väldigt likt Ipanema faktiskt).
  Kul att få läsa om din erfarenhet i Florianópolis snart 😉
  Vi hörs och hoppa lugnt nu över sommaren 😉

  1. Bra ide! Jag skulle gärna varit i Rio under OS. Men cykla alltså, jag tror jag hade varit rätt rädd för att cykla kring Rio.
   Gillar folk/biltomma vägar. Rio med drygt 11 miljoner invånare känns inte så folktomt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *