Sök
Stäng denna sökruta.

Lanttolucka 11

Hur ser du på dig själv, och hur pratar du om dig själv? Jag har bestämt mig för att sluta prata om mig själv som “hon som hatar löpning”. Dels så är det inte sant mer, och dels så blir det som man tänker.

Och jag märker skillnad! Jag tänker på löpning med kärlek och ser fram emot mina skogspass. Och jag tänker på mig själv som en aktiv tjej, inte som en lite överviktig tvåbarnsmamma …

Så dagens fråga är hur ser du på dig själv och vad matar du din hjärna med? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *