Sök
Stäng denna sökruta.

Lanttolucka 11

Hur ser du på dig själv, och hur pratar du om dig själv? Jag har bestämt mig för att sluta prata om mig själv som “hon som hatar löpning”. Dels så är det inte sant mer, och dels så blir det som man tänker.

Och jag märker skillnad! Jag tänker på löpning med kärlek och ser fram emot mina skogspass. Och jag tänker på mig själv som en aktiv tjej, inte som en lite överviktig tvåbarnsmamma …

Så dagens fråga är hur ser du på dig själv och vad matar du din hjärna med? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 3

Lägga till med båt mellan y-bommar. Att smeka gasreglaget – inte grovhångla. Försiktigt och fint för att hitta känslan för hur mycket man behöver svänga.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *