Sök
Stäng denna sökruta.

Lanttolucka 12

Jag får mejl från “universum” varje dag. Idag skrattade jag och tänkte, bra sagt:

The Official Top Ten Spiritual Ways to Defeat Boredom, Make Friends, Find Love, Trim Down, Shape Up, Discover Your Purpose, Make a Fortune, and Shine Your Light, are…

1. Take action.
2. Show up.
3. Lean into it.
4. Start anywhere.
5. Keep busy.
6. Get out more.
7. Ask for help.
8. Shake more hands.
9. Give more hugs.
10. Don’t stop.

Bara att bestämma sig vad man vill göra och dra igenom listan.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *