Sök
Stäng denna sökruta.

Hawaii!

Just nu samlas världens bästa långdistanstriathleter på Hawaii för att ladda inför lördagens Ironman. Min kollega Jojje är där och har lagt upp ett gäng filmer som gör att jag tänker “ja, någongång ska jag ta mig dit…”

Jag följer mina klubbkamrater här (klart värt att gå in bara för att se Fredriks bild som illustrerar hur trött man blir av en Ironman
Men kika också in här och se hur Jojje har det och klicka här för att hålla koll på Alex.


Jojje, Thomas och Alex testar cykelbanan.

Jag säger bara stort lycka till, njut av varenda svettdroppe!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Hawaii!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *