Sök
Stäng denna sökruta.

#24: Kost & filmkänsla i NYC

Åsa Fornander tipsade mig om cafet Lalo som var med i filmen “You got got mail”. Eftersom jag var i kvarteren så var jag tvungen att ta en fika där. 

Filmen är 100 år gammal, men jag får lite glada känslor av både filmen och nu tanken på den goda kakan… och kaffet. Det kan också ha något med champangedrinken jag drack när jag ändå satt där. Love my life!

Vill man läsa mitt fullständiga kostschema får man läsa här. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

0 reaktioner på ”#24: Kost & filmkänsla i NYC

  1. Snyggt! Där hade jag kunnat sjunka ner i en fåtölj och titta på människor en hel dag. Jobbat. Med skrivna ord och bilder. Känt in känslan och njutit av livet. jaha, när åker jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *