Sök
Stäng denna sökruta.

Landat


Jag tillsammans med bästa supportgänget. Vackraste simningen ever…

En bra sak med att ha små livscoacher hemma är att de får en att landa i verkligheten väldigt bra. 

– Mamma, vann du? 
– Nej.
– Men vad fick du för medalj då?
–  Jag fick ingen medalj.
–  Ja, men vad fick du då?
– Jag fick en vit t-shirt.
– HAHAHAHAHAHAHAAAAA, du skojar? Gjorde du allt det där och fick en vit t-shirt? Men på allvar, vad fick du? 

Tur att jag har er, så jag kan frossa i Norseman ett tag till. Tusen tack för alla kommentarer. Jag har läst alla om och om igen och sugit i mig varenda en som en god lyxshake så TACK för att just du tog dig tid att skriva en kommentar.

Hur mår kroppen då? 
Hjo, men tack bra. Jag är fortfarande lite hög av tävlingen, men kroppen känns löjligt bra. Var lite stel i måndags men nu traskar jag trappor utan problem. Längtar efter ett skönt yogapass, då brukar jag få reda på exakt hur kroppen mår. Så jag återkommer. Men drömmen om Kalmar lever. Men Cykelvasan till helgen är ett nja …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

SKOLAVSLUTNING

Jag blir ta mig tusan blödigare och blödigare för varje skolavslutning. Tidigare fattade jag ingenting när jag såg föräldrar som grät när

Läs mer »

0 reaktioner på ”Landat

  1. Haha! Härliga ungar! 🙂
    Du är tamejtusan min nya idol och insperationskälla till att orka träna ännu mera. Superwoman!
    härligt kämpat i helgen,och hoppas kroppen är med dig till Kalmar!

  2. Ha, ha, ja se underbara barn! Mina brukar också fråga om jag vann och när jag svarar NÄÄÄÄ säger de snällt “Men kanske nästa gång?”. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *