Sök
Stäng denna sökruta.

Högbobrukshotell

Några snabba ord och bilder från vår träningsweekend på Högbobrukshotell. Ett av mina mål under 2012 (förutom tävlingar bla, bla, bla…) är att göra mer av det jag älskar. Helst med de jag älskar. 

Min träningsweekend med familj och Bloggar om träning var en sådan sak. Jag älskar att träna, speciellt på nya platser. Jag älskar att bo på hotell. Bara tanken på hotellfrukost kan få mig att le. Att jag älskar min familj hoppas jag att jag inte behöver säga.

Högbobrukshotell ligger såpass nära Stockholm att man kan åka dit över en helg. Frukostbuffen var precis som jag vill ha den. Förutom min älskade gröt då, men det kan jag överleva när det finns äggröra på närproducerade ägg, färskpressad juice och våfflor till efterrätt.

Jag blev om och om igen glad över personalen på hotellet. Inget var ett problem. Vi fick bada i spa-avdelningen efter stängning. M och E pratar fortfarande om att de vill åka tillbaka och gå på spa… Så enkelt, vi störde ingen men var så glada!

Maten. En helt perfekt avslutning på en träningsdag. God mat i gott sällskap. 

Elis gav tummen upp till middagshamburgaren!

Och dessertbuffén, den har jag redan nämnt. Men det är värt att säga igen. GOTT!
Även här blev jag positivt överraskad över personalen. När M och E smög runt för att plocka det de ville ha så kom han som är ansvarig för bordet fram och frågade om de hittade något de vill ha, och frågade om de kanske ville ha glass också… (Vem vill inte ha glass? Också.)  

I huset bredvid så hittade man Björk & Berries.

Viktor efter att ha genomfört sin mini-triathlon. Åsa servar med målmuffins. 

De hade lätt mest cyklar med sig… 

Nu önskar jag att jag hade möjlighet att dra dig igen, gärna 21–23 september då det är träningsweekend. Skulle boka det direkt, om jag inte hade andra saker jag älskar på agendan då…

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *