Sök
Stäng denna sökruta.

Kommer inte kunna göra slut…

Några till bilder från helgen. Här kommer Sofy och Jaime. Nu ser det ut som vi bara cyklade fina stigar. Så var det inte, det var bara jag som inte plockade fram kameran när det var lera, rötter och en jäkla massa mygg. Då ville jag bara uppåt och framåt. 

Sara innan hon förlorade spd-klossen under skon ner i leran … 

Det där som jag trodde bara skulle vara en liten vår och sommar-romans med skogs-tysken börjar utveckla sig till något mer. Kommer inte kunna göra slut med honom i höst. Det blir till att panta burkar och äta matlåda vareviga dag så jag får råd med två tyska älskare. De tillfredställer mig på helt olika sätt.

Jessica gillar livet!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *