Sök
Stäng denna sökruta.

…and simboost it is …

Igår sa jag att jag behöver simma mer. Så då är det väl bara att… simma mer. Idag simmade jag med SPIF. Jag tror vi var 22 simmare i Långsjön.

På allvar, kan det vara gratis att få göra sådana här härliga saker? Att simma i solnedgång med sköna kompisar.

Syster Lisa, Anders och Yvonne. Yvonne är den vars fotsulor jag gillar mest att jaga. Vi simmar ungefär lika snabbt och jag anser fortfarande att hon ska dumpa sin ÖtillÖ– kompis (tillika hennes man) och tävla med mig. Synd bara att han är så j*vla trevlig så det aldrig kommer att hända. 

Lisa och Anders är mina Ironmanbästisar. Vi har gjort våra tre tillsammans, eller åtminstone samtidigt. De drar till Ironman Zurich om två veckor och säger att de ska reta mig efteråt och säga saker som att “du har baaaara gjort tre Ironman, vi har gjort fyyyra“. Men sedan packar vi bilen och åker till Norge. Där ska dom sitta i supportbilen, äta munkar och heja fram mig under min fjärde Ironmandistans. Med följer också bästa Nadja som var med och simmade idag. Kan inte tänka mig ett bättre supportteam! Det är så jag längtar mer till roadtripen än till själva tävlingen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *