Sök
Stäng denna sökruta.

Cykelkväll med Silva och Calle Friberg

Häng med på en cykelkväll med Silva där mountainbikecyklisten och den flerfaldigt svenska mästaren och proffscyklisten Calle Friberg ger tips kring cykelträning och bra saker att tänka på inför Cykelvasan. 

Har du måndagen fri och är i Stockholmstrakten, kom, kom! Förutom att träffa Silva och Calle så är vi ett gäng tjejer från Bloggar om träning som är med.

Datum och tid: måndagen den 14 maj 19:00 – 20:30
19:00 – Samling utanför Silva i Sollentuna- Kuskvägen 4 (nära shoppingcentrumet Stinsen)
19:00 – 19:30 – Silva presenterar sin cykelbelysning och bjuder på tilltugg och dryck. Calle Friberg ger tips inför Cykelvasan och allmänna råd kring cykelträning.
19:30 – 20:30 – Cykelträning på Järvafältet som ligger på några minuters cykelavstånd bort.

Ta med dig och cykeln och var beredd på ett kul cykelpass med Silva, Calle Friberg och oss. OSA senast den 12 maj till magdalena.hoglund@silva.se tel: 0733 338840

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *