Planerad träning och Playitas

 

Influensan ger sig inte riktigt så jag tar det luuugnt. Men för er som är på gång så rekommenderar jag Magnus schema för den här veckan:

* 3 x Styrka
* 2 x Löpteknik (Separat schema)
Simning långa intervaller, 10 x 200 m 80% 1 min vila
Cykel 75 min (2+) inkl 8 x 4 min (4) + 4 x 2 min (4)
Cykel 10 x 1 min max med 3 min vila
Testa något nytt (ny träningsform)

Bilderna är från Playitas. Det kommer ett reportage i Fitness som kommer ut i dagarna så jag la ut ett album på Facebook. Har inte rensat bland bilderna, jag tänkte att det kan vara kul att se sig själv på löparbanan om man var där. Själv drömmer jag om att resa tillbaka dit under 2012. Ska bara panta lite burkar och förhandla klart med familjen och jobbet.

Uppvärmning och stretch innan vi körde flygande 30 (30 meter på tid)

Robert Kronberg. 

Daniel på väg. 

Marie gillar läget.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Yosemite

Yosemite nationalpark, Kalifornien. Kilometerhöga granitväggar, skvalande vattenfall, uråldriga jätteträd och en kakafoni av djurläten.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *