Sök
Stäng denna sökruta.

Kröner skiten med en öroninflammation

Jag drömde en så vacker dröm. Jag var ute och sprang, allt var vackert och luften smakade vinter. Det enda som inte var perfekt var att jag hade lite ont i vänster öra. BOOM. Vaknade mitt i natten med ett öra som bultar.

Hej hej läkaren. Nej, jag tar inga mediciner. Öroninflammation. Pencillin. Tack. Tack.

Vad är det här? Aldrig-sjuk-och-aldrig-värktabletter-Sofie ska aldrig säga så igen. Jag blir visst sjuk. Rejält när det väl tar fäste. Tydligen.

Kära tomten. Jag önskar mig en sak och det är att jag och alla i hela världen får vara friska. Det här med att vara sjuk är förskräckligt tråkigt. Det enda positiva är att min kropp är såååå utvilad och jag är så tacksam för den friska kropp jag normalt bor i.

Ha, prata ni om vilodagar, viloveckor, Sofie kör vilomånader.

Bästa mejlet den här månaden var från grymma Helena Lindahl (se bild) som skrev ett peppande mejl och berättade att hon bara tränat en timme här och en timme där under hela förra hösten. Och hon dängde av en Ironman på typ 11.30 och kvalade till Hawaii under 2011.

Ser fram emot 2012. Norseman, Kalmar och Hawaii. Känn på det. HA!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HEJ HEJ HÖFTEN!

Nu blir det julkalender i 24 dagar. Har samlat önskeinlägg så häng på. Men just imorgon ska jag göra lika många benböj, armhävningar

Läs mer »

0 reaktioner på ”Kröner skiten med en öroninflammation

  1. Sluta upp med att vara sjuk nu Sofie!!! Dumheter!!! Skittråkigt att vara ensam med alla pensionärer som flyter runt medsols i Sörasimhall ju :-(. Joduseruatt nu blir du frisk!!!

  2. Jag blir heller aldrig sjuk, trodde jag… Efter 3 veckors halsont pallrade jag mig till läkaren. Halfluss!?! och efter 3 penicillinkurer (fick fel medicin från början) är jag äntligen frisk. Att vara frisk är bästa julklappen!
    Önskar dig en god jul och bästa nyåret!

  3. Hej,
    Krya på dig och hoppas du får njuta av julen trots kraslighet. Jag var sjuk 4 månader hösten för två år sedan, men fick till ganska så okej tävlingstider året efter ändå. När du väl sätter igång så kommer du snabbt i form igen:-)
    God jul från familjen Hooft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *