Sök
Stäng denna sökruta.

En vanlig dag på jobbet…

Till höger ser ni planerad träning: vila så jag bjuder på några bilder från dagens jobb istället för träning. En heldag i fotostudion. Delar av dagens team. Chefredaktör Marie, fotograf Daniel, Magdalena Bibik och jag.

Sköna Magdalena.


Nu när vi precis börjat med Januarinumret (YES! Jag lever i 2012 nu. Jul och nyår är överspelat…) så är det mycket planering och fotografering. Idag har jag smugit omkring med papprena jag har i min hand och tyckt.

Kanske dags att dra ner på godsakerna… Jag väljer bilder varje dag, och det tas MÅNGA fula bilder för en bra. Men den här togs på ett försök. Ibland sitter den direkt.

Alla foton är tagna av Daniel Ohlsson.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

OUTDOORMÄSSA I TYSKLAND

Har varit på outdoormässa i Tyskland. Kikat på nyheter inför vår-sommar 2019 tillsammans med Uteredaktionen. Det var över 900 utställare på mässan,

Läs mer »

HAUTE ROUTE

Har gått upp och åkt ner. Gått upp och åkt ner. Har gått upp och åkt ner. I en veckas tid. Haute

Läs mer »

0 reaktioner på ”En vanlig dag på jobbet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *