Sök
Stäng denna sökruta.

Brudar med små pattar kan dra åt h*lvete

Måndag 5 september. 05.15. Drutten och krokodilens hotellrum. Sofie ska spela en powerlåt som vi kan ta med oss hela dagen. Drar igång Spotify och den här:

Just idag är jag stark med Kenta.
Men så råkar den här låter vara direkt efter:

Lilla Lovis – Brudar Med Små Pattar Kan Dra Åt Helvete. Vilken låt tror ni fastnade och kördes på repeat i huvudet på Drutten och Krokodilen?

Jepp. Hela dagen piggade den sistnämnda låten upp oss. Nu är den här låten = ÖtillÖ 2011 för mig. Det kan hända att någon undrar hur just den låten hamnat på min spellista. Ni som inte undrar kan sluta läsa nu och göra något vettigt.

Men för er nyfikna så kan jag berätta att vi på Fitnessredaktionen skämtar rätt hårt om att ingen på redaktionen har några bröst. När vi ska testa sport-bh så får vi kalla in förstärkning för att vi tycker allt känns bra och ger det stöd som kan tänkas behövas. En dag kom chefredaktören in och spelade den här låten. Skönt sarkastisk. Sedan stannade den kvar på min spellista, vet inte varför. För er som fortfarande orkar läsa så kan jag berätta att jag levt med SKITSTORA bröst under ett bra tag, för ungefär 4 och 7 år sedan. Det är ingenting jag längtar tillbaka till.

Har du varit med om att något irriterande sång fastnat i huvudet?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SWIMRUN LINAN

Nu är det nära. Imorgon 12:00 går båten till Sandhamn. Incheckning, möte, middag och sömn. Och på måndag simmar och springer Lisa

Läs mer »

SNART ÖTILLÖ

Syster Lisa brukar alltid få lite tävlingsnerver när hon köper mjölk och utgångsdatumet är EFTER tävlingen. Som nu ÖtillÖ den 7 september. Jag

Läs mer »

0 reaktioner på ”Brudar med små pattar kan dra åt h*lvete

 1. Låtar har väl fastnat många gånger… men mest frustrerande var nog när jag fick ENORMA cravings efter ett stort glas mjölk efter bara någon mil av vasaloppet. Och nej, det visar sig att de har inte mjölk på stationerna 🙁

  1. Skön story, antar att du njöt av mjölk ett tag efter loppet. Eller släppte det och du kunde inte förstå varför du längtade efter det?
   Nu blev jag sugen på ett glas iskall mjölk.

   1. Nej då, det blev en hel liter mjölk efter målgång. Promenaden till ICA var smärtsam men väl värt det. Och sen har det blivit tradition efter varje långlopp, perfekt återhämtningsdryck =)

 2. Det här är bästa tipset för en trevlig cykel- eller löprunda;

  – Kolla Playhouse Disney med dina barn. Strax innan kanalen släcker ner kl. 19:00 visas nämligen “Händige Manny” och Agent Ozo.
  – Natta dina barn.
  – Stick ut i spåret.
  – Nynna på de där f***annade vinjettlåtarna tills du kräks.

  1. Åhhh, den klassikern har man varit med om några gånger. J*vlar vad de kan sätta sig de där vinjettlåtarna. Vi pratar inte minuter, inte timmar, ibland är det dagar och så har den precis släppt så hör man den igen.

 3. Åh perfekt. Nu ska jag träna in texten på Kentas låt så att jag sjunger rätt när jag gormar för mig själv längst vägen. Just idag är jag stark just idag mår jag bra…jag har na na na na NA NA där tog det stopp. Sjukt irriterande. Man kan väl inte ha en powerlåt som man inte kan texten till?!

  1. Haha, känner igen mig i den! Förra måndagen så hade jag ju Ola med mig, han kunde en rad till och sedan doade vi nananana NAna naaaaaaa.
   Annat är det med “Brudar med små, småååå pattar kan dra åt helvete”, man behöver inga fler rader, det räcker liksom bra så 😉

 4. Appropå Kenta;
  Har ni sett klippet från Melodifestivalen då han är med?
  Bengt Bedrup är programledare, 70-tal-nånting…
  Hur som helst, Kenta har på sig en t-shirt med texten “try it, you’ll like it – 69” (ungefär). Väääldigt sexuell anspelning liksom, men det verkade ingen fatta på statliga televisionen på den tiden. Sök på youtube, ett höjdarklipp!
  Bonusroligt är att vi nu vet att Bedrup lirade i samma a-lag som Kenta, vilket inte så många visste då.
  -“Kenta, du har levt ett hårt liv?”
  -“jaaa, det vet ju du Benke…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *