Sök
Stäng denna sökruta.

ÖtillÖ på tv!


Den 19 september klockan 22.00 ska TV4 Sport sända ett längre reportage från ÖtillÖ. Någon som har den kanalen? Just nu har Krokodilen bara skogsTV så jag kommer inte kunna se inslaget. Lovar bjuda på en flaska vin och irriterande högljudda kommentarer om hur det egentligen var 🙂

Klicka här och kolla på teasern. Vid en minut kan ni se Drutten och Krokodilen göra high-five med bästa Nadja. Det är när vi kommer in till sista cut-offen som var 18.00. Klockan är vid vår klapp 17.58.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SWIMRUN LINAN

Nu är det nära. Imorgon 12:00 går båten till Sandhamn. Incheckning, möte, middag och sömn. Och på måndag simmar och springer Lisa

Läs mer »

SNART ÖTILLÖ

Syster Lisa brukar alltid få lite tävlingsnerver när hon köper mjölk och utgångsdatumet är EFTER tävlingen. Som nu ÖtillÖ den 7 september. Jag

Läs mer »

0 reaktioner på ”ÖtillÖ på tv!

  1. Jag har kanalen, bara komma över 😉 Och det var ju öl du skulle bjussa på om jag inte missminner mig!
    Annars kan jag se till att filma tvn, men föredrar ju dig IRL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *