Sök
Stäng denna sökruta.

Tjurruset går på Norra Djurgården


Det kändes lite tomt efter ÖtillÖ. Ett av mina stora mål för i år är över. En minut eller två. Men så kom ett mejl med info om Tjurruset. 8 oktober ska jag få leka i skogen igen. Startplats är tydligen Norra Djurgården. När man anmäler sig till Tjurruset så vet man inte var starten går. Man vet bara att det är den 8 oktober, i närheten av Stockholm och att det kommer vara lerigt.

De skickade med en liten video där de springer i samma terräng som loppet kommer gå. Men innan dess har vi Lidingöloppet. Vi får se om kroppen hinner reparera sig till dess.

Men än så länge så njuter jag av att jag fixade ÖtillÖ. I måndags kändes det inte så himla speciellt att jag tog mig in mål. Vi liksom tuggade på hela dagen. Hade det otroligt roligt, bra och jobbigt men man var ju bland människor som också tuggade på… Och det fanns så många som sprang SÅ mycket snabbare än oss. Men nu i efterhand så har jag insett att vi var 96 startade lag. 37 av dom tog sig inte in i mål. I de 37 lagen finns många av mina idoler och inspirationskällor. Det måste ju rimligtvis betyda att jag är helt j*vla fantastisk 😉
Ska njuta av det idag. Kanske imorgon också.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Tjurruset går på Norra Djurgården

  1. Ja superwoman, vältra dig som en gris i gyttja och få därtill träning inför Tjurruset. Tänkte du skulle hänga med mig på Sörmlandsultran? 🙂 SNART dags för vår efterlängtade dejt tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *