Search
Close this search box.

Ö TILL Ö!

Vi har fått en plats! Vi har fått en plats! Jag dansar runt hemma och är glad, glad, glad. Måndagen den 5:e september ska jag få simma och springa hela dagen! Från Ö till Ö till Ö till Ö till Ö och några öar till!

Mitt bland alla seriösa lag med namn som Team Garmin Adventure, Alnö Race Team, Linköpings Simidrottsförening, Puppy TS/Team Stoneage, Human Ambition, TEAM CKJK, the bolegarians och Försvarsmakten så ser man nu lag nummer 20 i mixedklassen “Drutten & krokodilen”. Det är jag och Ola. Ett mycket genomtänkt lagnamn.

Fitnessredaktionen en måndag i februari. Alla knapprar på sina datorer när plötsligt Sofie skriker.

– VA, Ö TILL Ö ÄR FULLT och jag och Ola har inte anmält oss!!! HERREJOMALA!!! Jag måste sätta upp oss på reservlistan på en gång, har någon något bra lagnamn?

Någon säger Drutten och krokodilen. And Drutten och krokodilen it is. Nu ska vi bara reda ut vem som är vem.

Vad är det med mig och lagnamn? För många år sedan tävlade jag och Boel i fallskärmshoppning under namnet “Titta ingen lägenhet”. En anspelning på det just då heta märket “Look no flat” och att jag för tillfället letade lägenhet. Men jag och Boel rockade på tävlingarna det året och det tänker jag göra med Ola den 5:e september också.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Ö TILL Ö!

  1. Jag är såååååå glad, för er skull naturligtvis men också för min egen. Ska bli så skoj att ha er som medtrafikanter ute till havs!

  2. Så där ja! …jag ser till att ni kommer i mål, om jag så ska putta er den sista biten. Det gjorde jag nämligen med ett lag från Tyskland förra året. Men de hade å andra sidan inte samma soul som lag D&K kommer att ha. Jag bara vet det 🙂

  3. Min erfarenhet är att spontana lagnamn är ett vinnande koncept. Jag och min lagkamrat satt för några år sedan och skulle anmäla oss till en multisporttävling. Röd stjärna (obligatoriskt fält) i fältet “lagnamn”… oj, då… vi har ju inget lag ännu och ännu mindre ett namn på laget som inte finns. Min katt vid namn “Ludenben” traskade förbi rakt över tangentbordet och raderade hela vår anmälan. SUCK! Ok… bara att börja om! Men inget ont som inte har något gott med sig. Efter denna incident var vi eniga om att vårt lag skulle heta “Ludenben”:-) Genom åren har det blivit några tävlingar för “Ludenben”… Jag tror det kommer att gå minst lika bra för Drutten och Krokodilen och jag håller tummarna för er! Krokodilen var jag livrädd för då jag såg honom som barn… jag trodde att han lixom satt i min TV och kunde kliva ut i TV-rummet vilken sekund som helst. Som tur var kunde jag gömma mig bakom mammas röda kofta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *