Sök
Stäng denna sökruta.

Norseman 2012?

Har fått tipset från många håll, och nu börjar begäret komma krypande. Norseman. Kan det vara så att det är den tävlingen min mage kommer att gå igång på inför 2012? Den har allt jag kräver. En Ironmandistans och galet vacker natur. (Lisa? Anders? Hallå…) Jag kommer att komma tillbaka till det här ämnet, man behöver nämligen ett supportteam. Någon frivillig? Jag bjuder på middag efteråt.


Känns lite som hemmavyer. (Lappland)


Jag tror inte de garanterar snöfritt, men de garanterar nog att det inte är för varmt.

De släpper platserna för 2012 i oktober så jag har lite tid på mig att fundera, om man ens kan få en plats. Loppet lär bli fullt fort.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

8 reaktioner på ”Norseman 2012?

  1. Åh får gåshud när jag tittar på klippet vilka fantastiska vyer, vilket jäkla äventyr.
    Det är nästan så att man blir lite sugen 😉

  2. Se med Carin Uhlin gällande tävlingen. Hon gjorde den förra året och tyckte den var kanon, om än mycket skiftande väder. Du måste även ha följebil.
    De brukar ha prio på tjejer eftersom det är ganska så få, så chansen till en plats kan vara ganska så okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *