Sök
Stäng denna sökruta.

Min lördag på film


 

Under prisutdelningen av Kalmar triathlon så visar de alltid en film från gårdagen. Måste säga att det var en extra fin film i år. Speciellt si så där 4 minuter och 24 sekunder in i filmen 🙂 Där ser man mig cykla mina sista kilometer in mot växlingsområdet.

Och vet ni, jag gråter när jag ser slutet av filmen, det är så otroligt coolt att ha fått vara med om den här tävlingen. De där sista som går i mål, de gör det på ren och skär vilja.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Min lördag på film

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *