Sök
Stäng denna sökruta.

Nu kör vi!

Känns overkligt, men imorgon 07.00 går starten för Järnmannen. Jag har startnummer 177, syster Lisa 162 och Anders är nummer 50. Vill man följa oss kan man göra det här. Eller så skickar man ett SMS till 72700 med KT mellanslag och startnummer (177 för mig) så får du löpande tidrapporter under loppets gång. (sms kostar 50 kronor)

Idag har vi provsimmat en del av banan. Testcyklat och sprungit en liten vända. Varit på pre-race möte. På mötet kom nervositeten ikapp mig. Känslorna från förra året kom tillbaka, de där lite overkliga känslorna “Vad gör jag här? Jag är ingen sådan som kör en Ironman, titta på alla runt omkring, de ser ju AS-VÄLTRÄNADE ut…”

Några av de AS-vältränade…

Anders provcyklar första delen av banan.

Träffade på några favoriter från Triathlon väst vid Kaptens Karlssons väg.

Vi är drygt 40 stycken från SPIF som ska ut på banan imorgon.

Snyggaste tröjan idag. Kalmar triathlon 94. Med den lilla texten “Inte värre än att julhandla med frugan”

Träffade två bloggfavoriter. Miranda och Alex.

Några av favoriterna inför morgondagen intervjuades.

Systrarna Lantto högg tag i sin favorit Ted Ås och frågade vad han ska ställa klockan på imorgon. 03.30 sa han. Vi försöker nog sova en timme till, men så kommer vi nog hålla på liiiiite längre än Ted innan vi springer in i mål.

Magnus har laddat genom att köra ett maraton på 03:24:31 för en vecka sedan.

Jeanette har lovat heja oss i mål imorgon. Jörgen tänker slå nya personliga rekord (jag är övertygad om att han är god för under 10 timmar, men han säger att det är 11 han siktar på)

Sedan hejade vi lite på sprinten. Här drar Chrisse iväg.

Min målbild då? Jag tänker simma som en gudinna, cykla som ett starkt j*vla tåg och sedan vill jag hålla mig springade. Nu fixar vi det sista med prylarna och ska försöka komma i säng i tid. Håll en tumme och skrik ett heja under morgondagen så blir jag glad. Det kommer behövas, speciellt när det börjar närma sig middagstid för er… Godnatt!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Nu kör vi!

  1. Heja heja! Följer er på nätet och nu har du just sprungit ut till löpningen! Fyy tusan vad spännande och mäktigt! Skickar starka tankar och håller tummarna för att du har en kul och härlig dag! Kör hårt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *