Search
Close this search box.

Saker jag nojjar över (del 1)

17 dagar kvar till Ironman Nice. Saker jag nojjar över idag:

Cykelbanan (se ovan). Exakt hur jobbigt kan det vara att cykla 18 mil själv inklusive drygt 2000 höjdmeter. Vad ska jag ha för hjul? Borde jag ha mer/större utväxling (läs massor med fler växlar)

Simningen. Hur ska jag kunna njuta av att simma när jag har 2000-3000 personer som försöker dränka mig hela tiden?

Löpningen. Har ont i höger knä. När jag trycker på en punkt på insidan av knäet så gör det så ont så det svartnar framför ögonen. Och ett maraton. Sofie, på allvar, ett fucking maraton efter värsta bergsturen?!

Värmen. Jag tycker det var varmt idag! Jag är från Lappland, köld kan jag ta. Man kan alltid plocka av och på sig kläder. Men när man är naken så går det liksom inte att plocka av sig mer.

Men sedan tänker jag. Går det så går det. Och det är klart det går!

Annars så får jag köra så långt det går och sedan får jag skjuts tillbaka och kan hejja in de där som under morgonen försökte dränka mig. Och vad som än händer så kommer det bli ett galet äventyr.

Nu sömn. Sömn löser det mesta. Men innan jag somnar så kommer jag se min perfekta Ironman Nice framför mig några gånger. Hur jag är lugn och glad innan start, hur jag simmar kraftfullt och fokuserat. Hur stark jag är på cykeln, hur vackert det är. Hur lätt, lätt, lätt det går när jag springer efter strandpromenaden. Hur jag springer in i mål och får min IM-medalj. Hur jag dricker champagne och äter jordgubbar. Mmmm… God natt.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Saker jag nojjar över (del 1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *