Sök
Stäng denna sökruta.

Tog en lunchtur med kärleken

Jag är fortfarande nykär. När jag är ute med honom så luktar skogen lite mer, färgerna är lite klarare, vädret vackrare och människorna ler mer mot mig. Och när vi inte är tillsammans så kan jag komma på mig själv att titta på bilder av honom. Drömma om nästa dejt.

Har inte varit så här glad i en pryl sedan min första egna fallskärm och det är drygt 18 år sedan. Det är så sjukt kul att cykla, sådär så det inte känns som träning fast det bränner i benen och river i lungorna när jag tar i under ett intervallpass.

Jag hade planerat cykla på lunchen idag. Men då ösregnade det så jag åt mammas köttbullar istället. (RIKTIGA mamma Lanttos köttbullar. Hon lämnade kvar några igår när hon var här. Gott, gott, gott!) Men lagom till jag hade hunnit jobba lite till och ta en kaffe så sprack himlen upp och jag fick trampa en liten tur, hoppa av cykeln och springa en vända. Å solen lyste å gräset var så grönt…

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *