Sök
Stäng denna sökruta.

Den heliga söndagen

Sofie kastar sig ut i vecka 20. Det är min rumpa som är gul-röd. Foto: Hans Berggren

Söndagen eller snarare söndagkvällen är då jag och min sambo sätter oss ner och planerar upp veckan. Lämna–hämta barn, jobb, träning med mera. De söndagar vi inte gör det har jag märkt att träningen inte blir av i samma utsträckning. Ingen plan = ingen träning.

Den här veckan är sambon bortrest (det är nu nackdelen med att jag fick lyxa på Mallorca kommer – nu är han och lyxar i Portugal) så jag får planera hela min vecka precis som jag vill. Det vill säga träna på lunchen och kanske hitta lite barnvaktshjälp några timmar så jag får till ett eller två lite längre träningspass. Wish me luck. Nu kör vi.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

SKOLAVSLUTNING

Jag blir ta mig tusan blödigare och blödigare för varje skolavslutning. Tidigare fattade jag ingenting när jag såg föräldrar som grät när

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *