Sök
Stäng denna sökruta.

Energiboost i Båstad!

Jag och Marie har varit i Båstad över helgen, för att vara med på Ladies Spa & Health Camp, anordnat av Hälsolandslaget.

Som jag nämnde tidigare så inledde vi lördagen med en löptur längs stranden. Så otroligt härligt att få ladda med lite sol! Sen körde vi ett funktionellt träningspass med Andreas Öhgren som vi vanligtvis tränar med en timme på måndagar. Martin Stenmarck, som också tränar med Andreas, var med som sidekick under passet. Han körde lite mellansnack och spelade några låtar.

Efter själva passet, till avslappningen, spelade Martin opluggat på scenen.

Han hade aldrig haft så märklig utsikt på en spelning, sa han … 🙂

Sen käkade vi lunch på hotell Skansen, där vi bodde. Jag skrattade gott åt Marie som först trodde att salladsbuffén var själva lunchen, så hon var tokmätt när hon sprang på gösen och wallenbergarna … och väldigt besviken när hon insåg att hon inte skulle orka med hela efterrättsbordet. Jag satt så jag såg efterrätterna så jag hade full koll!

Jag och Martin trycker i oss ny energi. Martin var rätt slut efter passet, han drog av hälsenan för några månader sedan och har precis kommit igång med träningen igen.

Sist vi träffades fick jag leka omslagsmodell innan den riktiga modellen kom och sedan sitta bakom en blixt och hålla i hans cykel. Det här var roligare.

Proppmätta återvände vi till träningslokalen för Jaris pass på temat En kropp i balans. Vi gjorde rörlighets- och balansövningar med en träpinne, riktigt nyttigt – och bra instruerat. Nedan en av mina favoriter.

Psykologen och hälsocoachen Cecilia Duberg föreläste om motivation. Fantastisk energi och ett tryggt framträdande med bra poänger. Vår nya favorit!

Jari, Cecilia och Marie. Kolla utsikten i bakgrunden. Hav är fint!

Efter föreläsningen var det modevisning – men jag och Marie smet iväg till kallbadhuset ute i havet. Ville inte missa det. Det var ruskigt kallt ute, så vi hoppade inte i Kattegatt utan nöjde oss med den varma bassängen under stjärnorna.

Sen piff och party! Martin kompletterades med superbra band och drog igång hela haket på nolltid. Vi käkade en god trerätters och vätskade upp med både det ena och det andra.

Martin drar igång …

… och vi hakade på … Cecilia, Jari, Andreas och Marie.

Ahhh, I looove hotellfrukost. Speciellt när det är Brämhults juicer i kranen!

På söndag förmiddag hade Jari Ketola och Andreas Öhgren ett pass tillsammans, med funktionella övningar.

Redskapen var mattor, träpinnar och de där små gummisnoddarna som Andreas gillar. Många superset (man kör en övning och byter direkt innan man tar en liten paus) på 60 sekunder.

Här är det en ryggövning, pinnen startar vid hakan med böjda armar och bröstet i golvet. Sträck ut armarna och lyft pinnen och överkroppen så högt som möjligt. Gå sakta tillbaka.

Här paddlas det med pinnen. Tänk vad tung den är, efter tre styrkepass och hundratals repetitioner …

En riktig (och lite oväntad) energiboost. I love my life!

Här finns det fler bilder från campen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

0 reaktioner på ”Energiboost i Båstad!

    1. Det där ser inte helt fel ut. Springa på stranden, käka efterrätt och kika på en snygg karl hela dagarna. När ordnas denna tillställning nästa gång? 🙂 Känns visserligen lite absurt att du springer på stranden och jag har – 30 hos mig.

    2. Kan nog inte räkna det som jobb, eftersom jag inte tjänar en krona, men vi passade på att jobba lite när vi ändå var där. Och det måste väl innebära att jag gillar mitt jobb. Älskar faktiskt!
      Hade en riktigt fin helg, solen och strandlöpningen var en oväntad bonus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *