Sök
Stäng denna sökruta.

Nu hittar du #Levförfan på myren!

Stoppa pressarna, hejda AI och hör upp! Det är dags att fira – #Levförfan muggarna har fått ett nytt hem hos Myroutdoor.se

Från och med i detta nu hittar du #Levförfan här!

Och föredrar du finska så finns #Eläperkele här!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *