31 DAGAR #LEVFÖRFAN 2023

Just nu säger många kring mig saker som “Det blir tufft 2023, elpriserna, bensinen och de höjda matpriserna…” Jag vill bara påminna dig om att det du tänker och skriver ofta blir sant så välj hur du vill se på 2023. Vill du ha ett jävligt pissigt 2023 så varsegod, börja snacka ner året redan nu.

Du som känner mig vet att jag inte flyger omkring i det blå med enhörningar som bajsar regnbågar och tror att en fin affirmation kommer lösa alla problem och ge mig ett fantastiskt liv. Jag är en krass norrlänning som vet att det ofta krävs både en yxa och en motorsåg för att fälla ett träd – men ingenting, absolut ingenting blir bättre av att tänka på allt dåligt som kan hända. 

Min plan är att 2023 ska bli ett riktigt bra år. Men precis som när vi ska vara till fjälls en vecka så är vi inte dummare än att vi är förberedda för storm – men njuter av varje dag det är sol och vindstilla.

Se vad du VILL ska hända framför dig men gör upp en A, B och C plan – men jobba mot det du VILL. Livet blir inte bättre av att vi sitter inskottade i en snödriva och väntar på att stormen ska komma när solen lyser.

Känner du för att hänga med mig 31 dagar i januari så är det dags att boka nu. Du kan se det som en julkalender för januari. Min ide är att du ska längta efter att öppna dagens mejl varje morgon. Vissa dagar är det en tanke jag vill skicka med dig, andra dagar får du en uppgift.

Det här är 31 dagar #Levförfan:

Varje morgon 05:00 landar en tanke eller uppgift att ta med dig in i dagen i din mejlbox.
Varje söndag får du tre (fyra) träningspass som du planerar in kommande vecka:
30 minuter kondition.
Intervaller för att boosta konditionen, hjärtat och hjärnan. 
Rörlighetspass ”Medan-kaffet-kokar”. Några minuter räcker för att väcka och mjuka upp höfter, bröstrygg och axlar.
Styrkepass ”Håll-dig-hel”. 30 minuter styrka. Nytt 2023 är att det kommer finnas både ute och gympass. Du väljer

Nytt för 2023 är att du kan välja på styrka för gymmet eller styrka att göra hemma eller ute. (Alla får bägge) Du behöver inte tänka utan bara göra. Har satt ihop träning som jag själv gillar och kör. Inget hokuspokus eller halleluja – det är hyfsat enkel träning som hjälpt mig att hålla mig hel så jag kan göra äventyr.

Investeringen är 1499 kronor och det är bara att hojta om du vill ha faktura eller behöver ett kvitto att lämna in för att ta det på årets friskvårdsbidrag.

Som om inte det vore nog så får du en bok, en mugg och ett gummiband. Läs mer här!
Första januari kommer första mejlet och sedan ser vi till att skapa ett riktigt jävla bra 2023. Deal?
Övertygad? Då är det bara att klicka här och köp nu!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#Levförfan mugg

Vill du köpa en #Levförfan mugg – mejla mig på sofie@lantto.se Strax kommer du kunna köpa dem i en rejäl webshop igen men just nu är det enda sättet att höra av sig direkt till mig.

Läs mer »

Tips för att starta semestern lugnt

8 tips för en återhämtande semester! Har flera gånger läst att vi är som lyckligast just INNAN semestern. Forskning har visat att lyckonivån når sin topp precis före semestern. När vi väl har semester kan plötsligt tröttheten komma ikapp och allt är inte så rosenskimrande som man drömt om. Det sista du vill är att ägna flera semesterdagar åt att varva ner, eller bli sjuk för att du kört så hårt att du kraschar när du väl drar ner på tempot. Här hittar du åtta praktiska tips för att landa in i semestern lugnt – ta till dig det som talar till dig.

Läs mer »

En reaktion på ”31 DAGAR #LEVFÖRFAN 2023

  1. Sitter yrvaken på toa och skrollar och oj vad det här känns. Vill vinna så mycket! Och vill ge det till min syster ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *