Sök
Stäng denna sökruta.

31 DAGAR #LEVFÖRFAN

31 dagar #LevFörFan – ger dig en bra start på året – du får hållbara träningsrutiner, en strukturerad vardag med tid för det som är viktigt för dig och ett positivt mindset.

Jag kallar det #Levförfan, du kan kalla det självledarskap eller vad du vill. Det är egentligen inga konstigheter, i grunden handlar det om att prioritera och avsätta tid för rätt saker. Jag hjälper dig att skapa struktur i vardagen och bra vanor.

Rent praktiskt går det till så att du varje dag, med start 1 januari, får ett mejl med instruktioner från mig. Allt material – tankeövningar, träningsprogram, filmer och pdf:er kommer också att finnas samlat på en låst sida som du har tillgång till under hela 2022.

Du får: 
#Levförfan anteckningsbok
#Levförfan mugg
Gummiband
Dagliga tankeövningar
Varje söndag får du tre träningspass. Du väljer själv vilka dagar i veckan du kör de olika passen. Kombinera med annan träning eller kör detta som ditt enda upplägg.

>> Rörlighetspass ”Medan-kaffet-kokar”. Några minuters rörlighet för att väcka upp kroppen – men du kan självklart välja att göra dom när som helst på dagen. Min rekommendation är att göra dem varje dag för att få din dagliga rörlighet i framförallt höft, axlar och rygg.
>> Styrkepass ”Håll-dig-hel”. 30 minuter styrka med kroppsvikt (ibland även en bänk och ett gummiband)
>> 45 minuter kondition. Intervaller för att boosta konditionen, hjärtat och hjärnan

Jag tänker att det är för dig som …
… vill ge dig själv en riktigt bra start på det nya året – rätt mindset, bra träningsrutiner och tid för det du tycker är viktigt i livet.
… är ovan vid träning, men vill komma igång. Du söker ett träningsupplägg som är enkelt, allsidigt och ryms i vardagspusslet.
… tränar kondition regelbundet, men behöver komplettera med ett enkelt styrkepass i veckan och daglig rörlighet för att hålla dig hel
… är van vid att konditionsträna på hög nivå, men dras med en skada eller av annan anledning behöver backa bandet och göra en nystart.
… skiter i träning, mindset och mumbujambo – du vill bara ha den där unika #Levförfan-muggen och -anteckningsboken!

Nå vad kostar det? 1499:-
Var hittar jag det? HÄR!

Vore nå så jävulskt kul om just du vill vara med!

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?? – Ja det går fint, du får till och med ett kvitto utan svordom om du vill ?
?
JULKLAPP – Vill du ge bort 31 dagar #Levförfan så boka och skriv i meddelandet var du vill ha julklappen och om det ska stå något speciellt på paketet.?
?
FAKTURA – Vill du använda hellre ha en faktura ?idag eller första januari så mejla mig (sofie @ lantto.se)

GÖR DET TILLSAMMANS? – Du bor i Kiruna –din bästa vän i Malmö? ?Köp 31 dagar #Levförfan och gör det ihop fast på ?olika platser. Boka morgonkaffe med ?
#Levförfankaffemuggen och träningsdejter varje vecka– och kör veckans pass med hen i telefonen. ?

Har funderat klart – JAG VILL VARA MED! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *