Sök
Stäng denna sökruta.

31 DAGAR #LEVFÖRFAN

31 dagar #LevFörFan – ger dig en bra start på året – du får hållbara träningsrutiner, en strukturerad vardag med tid för det som är viktigt för dig och ett positivt mindset.

Jag kallar det #Levförfan, du kan kalla det självledarskap eller vad du vill. Det är egentligen inga konstigheter, i grunden handlar det om att prioritera och avsätta tid för rätt saker. Jag hjälper dig att skapa struktur i vardagen och bra vanor.

Rent praktiskt går det till så att du varje dag, med start 1 januari, får ett mejl med instruktioner från mig. Allt material – tankeövningar, träningsprogram, filmer och pdf:er kommer också att finnas samlat på en låst sida som du har tillgång till under hela 2022.

Du får: 
#Levförfan anteckningsbok
#Levförfan mugg
Gummiband
Dagliga tankeövningar
Varje söndag får du tre träningspass. Du väljer själv vilka dagar i veckan du kör de olika passen. Kombinera med annan träning eller kör detta som ditt enda upplägg.

>> Rörlighetspass ”Medan-kaffet-kokar”. Några minuters rörlighet för att väcka upp kroppen – men du kan självklart välja att göra dom när som helst på dagen. Min rekommendation är att göra dem varje dag för att få din dagliga rörlighet i framförallt höft, axlar och rygg.
>> Styrkepass ”Håll-dig-hel”. 30 minuter styrka med kroppsvikt (ibland även en bänk och ett gummiband)
>> 45 minuter kondition. Intervaller för att boosta konditionen, hjärtat och hjärnan

Jag tänker att det är för dig som …
… vill ge dig själv en riktigt bra start på det nya året – rätt mindset, bra träningsrutiner och tid för det du tycker är viktigt i livet.
… är ovan vid träning, men vill komma igång. Du söker ett träningsupplägg som är enkelt, allsidigt och ryms i vardagspusslet.
… tränar kondition regelbundet, men behöver komplettera med ett enkelt styrkepass i veckan och daglig rörlighet för att hålla dig hel
… är van vid att konditionsträna på hög nivå, men dras med en skada eller av annan anledning behöver backa bandet och göra en nystart.
… skiter i träning, mindset och mumbujambo – du vill bara ha den där unika #Levförfan-muggen och -anteckningsboken!

Nå vad kostar det? 1499:-
Var hittar jag det? HÄR!

Vore nå så jävulskt kul om just du vill vara med!

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?? – Ja det går fint, du får till och med ett kvitto utan svordom om du vill ?
?
JULKLAPP – Vill du ge bort 31 dagar #Levförfan så boka och skriv i meddelandet var du vill ha julklappen och om det ska stå något speciellt på paketet.?
?
FAKTURA – Vill du använda hellre ha en faktura ?idag eller första januari så mejla mig (sofie @ lantto.se)

GÖR DET TILLSAMMANS? – Du bor i Kiruna –din bästa vän i Malmö? ?Köp 31 dagar #Levförfan och gör det ihop fast på ?olika platser. Boka morgonkaffe med ?
#Levförfankaffemuggen och träningsdejter varje vecka– och kör veckans pass med hen i telefonen. ?

Har funderat klart – JAG VILL VARA MED! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *