Sök
Stäng denna sökruta.

MIN BILD PÅ RUNNERS WORLDS OMSLAG

Stolt! Min bild på Johanna Ojala är på senaste omslaget av Runnersworld. Johanna är en av dom coolaste och jag älskar att hon utstrålar voima det vill säga urstyrka i bilden. Ingen ursäkta mig – utan lyssna på mig!

Har du läst?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

En reaktion på ”MIN BILD PÅ RUNNERS WORLDS OMSLAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *