Sök
Stäng denna sökruta.

#LEVFÖRFAN DAG 20

Något jag alltid gör – nu utan att tänka på det – är att visualisera. Använda tankarna till det jag VILL ska hända. Första gångerna jag aktivt kommer ihåg att jag använda mig av det var när jag hoppade mycket fallskärm. På marken övade jag på allt som kan gå fel och hur jag ska agera om det händer. Jag gjorde upp en A, B och C plan men när jag väl bestämt mig så såg jag bara det perfekta hoppet framför mig.

Häromdagen nämnde jag att vi ofta gjorde yoga innan hoppdagen drog igång – när vi tränade och tävlade. Började fysiskt för att avsluta med avslappning och precis innan jag kom tillbaka till vanliga världen så brukade jag använda den där tomma hjärnan och avslappnade tillståndet till att se … just det perfekta hoppet framför mig. Jag tog in alla sinnen i min fantasi – i min visualisering. Hände något i min ”dröm” så det inte blev perfekt så började jag om till jag gjort det perfekta hoppet. Gjorde det även på vägen upp i planet innan uthopp. 

Nu använder jag mig av det till allt. Jag gör upp en A, B och C plan men sedan ser jag den perfekta föreläsningen, Ironmanloppet eller vad det är jag ska göra. Använder det till och med när jag ska köra bil in till stan, då ser jag den perfekta parkeringen. Varför? 

För att jag insåg att jag la tankekraft och energi på att förvänta mig på att det skulle bli jobbigt att hitta en parkering – innan det hänt. Ingen ide att förvänta sig något dåligt – något jag faktiskt inte ens kan påverka. Samma sak där. Jag har en A, B och C plan men sedan ser jag den perfekta parkeringen framför mig, rakt utanför dörren där jag har ett ärende – och så ägnar jag noll och ingen tankekraft åt att oroa mig – det tar jag när jag står inför faktum – att jag behöver leta parkering några minuter eller vad det kan vara. 

Inför en dag jag ska göra något speciellt så gör jag samma sak … förbereder mig men sedan ser jag det jag vill ska hända! Du har hört det många gånger … ”Varesig du tror att du kan eller inte kan – så har du rätt” 

Vad säger du – stämmer det? Visualiserar du? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *