#LEVFÖRFAN DAG 12

Fira det som firas bör och fira hellre för mycket än för lite! Tisdag betyder raggmunk och cava för Marie och mig. ?Det började för över ett år sedan sedan när vi skulle fira att Utemagasinet hade fått bra Orvestosiffror (=att fler och fler läser tidningen vi gör) och tänkte att ett glas cava vore gott, men så var det tisdag och raggmunk stod på menyn. ??
– Raggmunk och cava sa vi och tittade på varandra.
– Ja varför inte sa vi sen. ????

Sedan hade vi det som tisdagstradition under några månader. Först jobbade vi vid datorn fram till 11:15. Sedan yoga. Och raggmunk och cava på det. Vi stämde av veckans gemensamma jobb, skålade för något vi gjort bra eller som vi är glada över och sedan cyklade vi hem till datorn igen. Det här med att fira att det är tisdag – REKOMMENDERAS! När covid kom förra året så hade vi uppehåll ett tag men när vi upptäckte att vi kunde sitta ute helt ensamma tog vi upp våra tisdagar igen. (Klicka här för att kolla in en liten recap på Instagram) 

Vad säger du – hör raggmunk och champagne ihop? Och kan man fira livet för mycket?

Ps. Självklart uppmanar jag inte till att dricka alkohol varje dag – du kan fira på precis vilket sätt du vill bara du blir glad av det.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#Levförfan mugg

Vill du köpa en #Levförfan mugg – mejla mig på sofie@lantto.se Strax kommer du kunna köpa dem i en rejäl webshop igen men just nu är det enda sättet att höra av sig direkt till mig.

Läs mer »

Tips för att starta semestern lugnt

8 tips för en återhämtande semester! Har flera gånger läst att vi är som lyckligast just INNAN semestern. Forskning har visat att lyckonivån når sin topp precis före semestern. När vi väl har semester kan plötsligt tröttheten komma ikapp och allt är inte så rosenskimrande som man drömt om. Det sista du vill är att ägna flera semesterdagar åt att varva ner, eller bli sjuk för att du kört så hårt att du kraschar när du väl drar ner på tempot. Här hittar du åtta praktiska tips för att landa in i semestern lugnt – ta till dig det som talar till dig.

Läs mer »

En reaktion på ”#LEVFÖRFAN DAG 12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *