Sök
Stäng denna sökruta.

#LEVFÖRFAN DAG 10

#Levförfan dag 10. Förutsätt att människor säger vad dom vill och inte menar något annat. Lägg inte tid och energi på att hitta på vad dom kanske tänkte eller vad du tror dom menar. [Med tillägget säg vad du vill när det är viktigt och förutsätt inte att andra kan läsa dina tankar!]

Varför två bilder på räven? Mest för att han var fin på dagens tur. Men också för att jag älskar hundars förmåga att leva i nuet.
Nu går vi ut – HURRA – 100% fokus på att njuta, lukta och leva.
Varsågod, mat – HURRA – 100% fokus på maten och fullständig njutning av den.
Jag öppnar dörren – HURRA – du är hemma, välkommen!!!

Så dagens #Levförfan kan sammanfattas – lev mer som en hund.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *