Sök
Stäng denna sökruta.

Torsdagstoppen med Utemagasinet

Torsdagstoppen med Utemagasinet – varje torsdag går vi upp på en kommuns högsta (naturliga) punkt. Otroligt rolig grej. Ibland äter vi lunch, ibland tar vi en kaffe. Den här bilden är från i torsdags då vi hade med oss två experter på det här med highpointing. Familjen Holmström. Dom har varit upp på alla Stockholms högsta punkter och håller på och betar av resten av Sverige.

Första torsdagen gick vi upp på Tornberget med Linda Åkerberg, Wilderness stories. 

Andra torsdagen lagade vi mat med Erik Tornblad på Lidingös högsta punkt. Ekholmsnäsbacken – Lidingös högsta naturliga punkt.

Tortillas.

  Stekta äpplen i smördeg. (Här kan du se en film på vad vi lagade för mat) 

Förra torsdagen besteg vi Österåker kommuns högsta topp på 76,5 modiga höjmeter, tillsammans med vandringsexperten Jörgen Johansson.

Otroligt enkel men väldigt rolig grej att göra – att gå upp på närmsta topp. Jag tackar såhär långt för härliga samtal, god mat och bra kaffe.

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *