Sök
Stäng denna sökruta.

MIN BILD PÅ OMSLAGET AV MAGASIN ÖSTERÅKER

Sprang här idag. Med räven. Vi har aldrig mött så många människor. Familjer som satt och fikade, människor som sprang, cyklade, promenerade och bara var. #Corona är skit på så många sätt men det här är positivt – många hittar ut tillsammans med familjen. ?

Jag tänker låtsas att jag har en smula med det att göra (inte Corona!) utan att det var många i just Trastsjöskogen. En favoritplats i Åkersberga. Och just den här bilden när Jennie och Magnus Brisman springer vid Södersjön är på decenniets första nummer av Magasin Österåker som samtliga hushåll och företag i Österåker fick hem i brevlådan den här veckan. Klicka här för att läsa! ?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

En reaktion på ”MIN BILD PÅ OMSLAGET AV MAGASIN ÖSTERÅKER

  1. Upplevde samma sak, kombinerat med första helgdagen med sol och blå himmel på… evigheter, igår, i Jonseredsskogarna utanför Göteborg. Härligt! (Och lite egoistiskt… vi var ute så tidigt så det var ensamt i skogen nästan ända tills vi var tillbaka vid startpunkten…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *