Sök
Stäng denna sökruta.

Champagne julkalender

Sedan jag såg att det fanns för något år sedan så har jag varit sugen på en bubblande julkalender men jag har aldrig hittat den i Sverige – men 2019 hände det!

Varenda dag fram till jul ska jag dricka bubbel. Eller inte. Jag kanske delar med mig.

Sedan jag blev 100% egen företagare har jag köpt en flaska champagne i januari för att fira att jag klarat mig själv ännu ett år. Jag tänker att i år tar jag det ett steg till och firar varje dag fram till jul.
Skål för livet! Skål för alla småföretagare som bidrar till att det här landet är ett av dom bästa i världen att bo i.

Har du någon julkalender?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *