Sök
Stäng denna sökruta.

Champagne julkalender

Sedan jag såg att det fanns för något år sedan så har jag varit sugen på en bubblande julkalender men jag har aldrig hittat den i Sverige – men 2019 hände det!

Varenda dag fram till jul ska jag dricka bubbel. Eller inte. Jag kanske delar med mig.

Sedan jag blev 100% egen företagare har jag köpt en flaska champagne i januari för att fira att jag klarat mig själv ännu ett år. Jag tänker att i år tar jag det ett steg till och firar varje dag fram till jul.
Skål för livet! Skål för alla småföretagare som bidrar till att det här landet är ett av dom bästa i världen att bo i.

Har du någon julkalender?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *