DEN PERFEKTA ATT-GÖRA-LISTAN

Jag älskar listor. Att skriva upp saker och bocka av. Det är roligt hur vissa saker sätter sig. Som att på IDG rekommenderade man att innan man gick hem för dagen skulle man städa sitt skrivbord och skriva ner vilka tre saker man skulle börja med nästa dag. Det sitter i. Inte att städa skrivbordet men att prioritera och lista upp vad jag ska göra nästa dag.

Jag använder mig av to-do-ist. En app som man kan bestämma dag och prioritera. Men ibland tycker jag det är skönt att ha en handfast lista på bordet framför mig. Få saker är så tillfredställande som att få stryka över en avklarad punkt med en fet penna.

Häromkvällen fastnade jag framför datorn och formgav den perfekta listan till nästa dag. Visade den lite snabbt på Instagram och det visade sig att vi är många som älskar listor. Här är fyra listor att ladda ner och skriva ut. (Det öppnas en pdf som du kan spara ner.)
Tycker du som jag att en A4 är lite stor som lista så skriv ut två på samma sida. När jag klickat på skriv ut så väljer jag “Layout” i en rullist och sedan “Sidor per ark: 2”

Klicka här för att ladda ner “To do 1”! Om du vill ha en lista där du kan prioritera 1-2-3 och sedan ha fler saker att bocka av när dom första tre är klara. 

Klicka här för att få en “En jävligt bra dag”! Tanken är du kan prioritera dom tre viktigaste sakerna att göra och sedan bryta ner det i flera punkter i spalten längst till höger. 

Klicka här för att ladda ner “Unicorn-to-do”! En lista som gör dig lite gladare under dom gråaste av dagar. 

Är du inte så mycket för svordomar så klicka här för att ladda ner “En bra dag” Om du undrar vad den lilla rutan längst ner i mitten är tänkt till så är det en ruta där du kan skissa upp vilken bild du ska lägga upp på Instagram – om du tillexempel har ett företagskonto och gör upp planer för vad du ska visa/sälja idag – men du kan såklart använda rutan till preeeeecis vad du vill. 

Är någon av dom perfekt för dig? Om inte så berätta hur din perfekta to-do-list ser ut.

Hoppas du gillar.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

31 dagar #Levförfan

Jag kallar det #Levförfan, du kan kalla det självledarskap eller vad du vill. Det är egentligen inga konstigheter, jag hjälper dig att skapa struktur i vardagen och bra vanor. Min vision är att jag genom ett mejl varje morgon är en hand att hålla i, lite jävlarannamma de dagar som behövs och en varm kram de dagar du behöver det.

Rent praktiskt går det till så att du varje dag, med start 1 januari, får ett mejl med instruktioner från mig och varje söndag får du tre träningspass. Du väljer själv vilka dagar i veckan du kör de olika passen. Kombinera med annan träning eller kör detta som ditt enda upplägg. ⁠

Läs mer »

Hej då räven

Fast jag visste att det var dags så är saknaden stor. Så stor. Så enormt stor. 

Jag kommer aldrig mer klappa den vackraste, mjukaste pälsen. De där vackra ögonen med perfekt eyeliner kommer aldrig mer möta mina för att kolla vilket håll vi ska gå. Ingen kommer prata sådär som bara han kan med mig till morgonkaffet. Han kommer aldrig mer att buffa på min arm när jag sitter framför datorn och han tycker det är dags för promenad.

Läs mer »

7 reaktioner på ”DEN PERFEKTA ATT-GÖRA-LISTAN

    1. Härligt att höra! Utvärdera gärna efter veckans slut – är listorna perfekta eller hur tycker du jag ska göra om den för att den ska bli heeeeelt perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *