DOFTEN AV LÄNGDSKIDÅKNING …

Dagarna rullar på. Det är inte ljust länge, men det ljus som finns är är vansinnigt vackert. -15° känns inte så kallt när jag rör på mig, men så fort jag stannar eller kör skoter så nyper det till. Lukten när man kommer in efter att ha varit ute och svettats i minusgrader, det är en speciell doft – har aldrig känt den förutom när jag sprungit eller åkt längdskidor i norr. Vet du vilken jag tänker på?

Fått ett gäng frågor om tröjan. Har beställt den härifrån! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#Levförfan mugg

Vill du köpa en #Levförfan mugg – mejla mig på sofie@lantto.se Strax kommer du kunna köpa dem i en rejäl webshop igen men just nu är det enda sättet att höra av sig direkt till mig.

Läs mer »

Tips för att starta semestern lugnt

8 tips för en återhämtande semester! Har flera gånger läst att vi är som lyckligast just INNAN semestern. Forskning har visat att lyckonivån når sin topp precis före semestern. När vi väl har semester kan plötsligt tröttheten komma ikapp och allt är inte så rosenskimrande som man drömt om. Det sista du vill är att ägna flera semesterdagar åt att varva ner, eller bli sjuk för att du kört så hårt att du kraschar när du väl drar ner på tempot. Här hittar du åtta praktiska tips för att landa in i semestern lugnt – ta till dig det som talar till dig.

Läs mer »

En reaktion på ”DOFTEN AV LÄNGDSKIDÅKNING …

  1. Jamen ja, det är en speciell lukt! Svår att beskriva dock. Men frisk! Liksom “kalla kläder”?
    Mindre trevlig, men inte totalt äcklig, är lukten av ullsvettning, när ens dyra fina merinounderställ blir varma av varm kropp så kommer det liksom lite bäääää-doft? Också svår att beskriva…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *